понеделник, 2 април 2012 г.

Един много полезен сайт за он-лайн попълване на банкови и счетоводни документи

Представяме Ви един много полезен сайт за он-лайн попълване на банкови и счетоводни документи:
http://www.documents-online.net/

Този сайт не може да намали броя на платежните документи, които се налага да попълвате ежедневно Този сайт може да намали времето, което отделяте за попълването на тези документи.
 Може да кликнете на някой от четирите примерни формуляра за да попълните и разпечатате Вашето нареждане / вносна бележка. За улеснено попълване ще имате възможност да ползвате номенклатури на банките с техните BIC и BAE шифри /кода на БАЕ участва във формирането на IBAN/. Ако пък попълвате нареждане / вносна бележка за НАП, то едно кликване върху таблицата по-долу ще е достатъчно за да се попълнят данните на съответната ТД на НАП, като /пак от номенклатура/ ще трябва да уточните само конкретния Вид Плащане.
 Освен да разпечатвате генерираните документи, Вие можете и да ги съхранявате на Вашия компютър, както и да ги изпращате по имейл.
   Чувствайте се свободни да помествате на Ваши уеб страници с банкова информация платежни нареждания или вносни бележки в PDF формат на които сте попълнили информацията за Получател /и евентуално Основание и Сума/.
Можете да разпечатвате празни бланки и да ги попълвате на ръка /за съжаление все още няма лазер/инк жет принтери, които да печатат на многопластова хартия/.
   А по-долу ще намерите линкове на празни попълняеми форми, които може да изтеглите и попълвате офлайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар